szerző:
hvg.hu/MTI

A miniszterelnök a Facebook-oldalán posztolta a nagy hírt.


Ezt a fotót tette ki Orbán Viktor a Facebook-oldalára:

Az egymilliomodik egy gunarasi gazdálkodó, Lajkó Miklós, aki a feleségével "mutatta meg, mi a magyarság" - ezt már Áder János mondta az állampolgársági eskütételen a Sándor-palotában. "Politikai nemzetünk egységét ünnepeljük" - hangoztatta a köztársasági elnök.

Lajkó Miklós 1981-ben született Topolyán. Gunarasban, egy kis vajdasági magyar faluban él családjával, földműveléssel és állattenyésztéssel foglalkozik.

"A magyar állampolgárság megszerzése számomra érzelmi dolog. Igazán szeretnék Magyarország teljes jogú állampolgára lenni, hiszen elődeim is azok voltak" - idézett az esküt tevő önéletrajzából beszédében Áder János.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!