szerző:
hvg.hu

Az őcsényi panziós kocsijának kiszúrták a kerekét, miután kiderült, néhány oltalmazotti státusszal rendelkező menekültnek kiadná a szobáit.

Elfogta a rendőrség azt az embert, aki még szeptemberben egy késsel kiszúrta Fenyvesi Zoltán panziótulajdonos autójának kerekét - tudta meg a 444.hu. Információik szerint az elkövető beismerő vallomást is tett, a rendőrség megtalálta azt a kést, amivel kiszúrták a gumit a botrányos falunap után.

Miután a helyiek kiutálták a menekülteket a településről, a panziós félt visszamenni, de nem bánt meg semmit. Orbán Viktor miniszterelnök semmi kivetnivalót nem talált a tiltakozásban. A polgármester lemondott, de újraindult az időközi választáson, amit épp ma tartanak.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!