szerző:
hvg.hu

A 9. kerületi anyukák és apukák közössége nevű Facebook-oldalon írta meg valaki a történetet, a lánynak a lába sérült meg.

„A téma megint a Markusovszki tér/Cica játszótér lenne. Szombaton járt ott a kislányom az apukájával, és amikor nyitotta a játszótér ajtaját, akkor az egész kapu ráborult” – idézi a bejegyzést a 444, majd a bejegyzés úgy folytatódik, hogy:

Nagyon nagy szerencséje volt, csak a lába szorult alá, és sikerült megúsznia egy nagy zöld-lila folttal. Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha az egész kapu ráborul, vagy mondjuk ez egy pici babával történik meg. Ebből sokkal nagyobb baj, tragédia lehetett volna. Nem értem, ilyen hogy fordulhat elő egy játszótéren.

A játszótér belső Ferencvárosban található, a Ráday utcától nem messze, a 444 már többször írt a helyről, mivel testnedveket és ürüléket is találtak már ott.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!