szerző:
hvg.hu

A férfi tudni akarja, ki a felelős párja haláláért.

Ahogy korábban megírtuk, az édesanyánál a szülés után a HEELP-szindróma egyik súlyos szövődménye, véralvadási zavar lépett fel, később pedig nehézlégzéses és mellkasi tünetekkel járó hirtelen rosszullét állt be. Leállt a keringése, amit csak átmenetileg sikerült újraindítani. A 32 éves Letti elhunyt.

A Blikknek a hármas ikrek – Mira, Léna és Milán – édesapja azt mondta: "Egyetlen jó dolog maradt az életemben: elmondhatatlanul jó érzéssel tölt el három, egészséges gyermekem látványa. Ám a tudat, hogy a feleségem nem veheti kezébe a piciket, én pedig soha többé nem ölelhetem őt, felemészt."

A gyászoló Fábián Tamás arról is beszélt, hogy a párja már a szülés előtti napok sem teltek könnyen számukra. "A feleségem jobb lába túlzott mértékben vizesedni kezdett a szülés előtti napokban, és köhögött is, annak ellenére, hogy nem volt beteges. Az egyetlen hibája az volt szegénynek, hogy túl magas volt a fájdalomküszöbe. Talán ha jobban látták volna rajta, hogy nincs jól, másképp alakul" – mondta a férfi, aki kijelentette: addig nem nyugszik, amíg ki nem derül, ki a felelős párja haláláért.

A három újszülöttet intenzív osztályon kezelik, addig maradnak, amíg el nem érik a 2,5 kilogrammos tömeget.

(Képünk illusztráció.)

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!