szerző:
hvg.hu

Északkeleten néhol tartósabban is megmarad a sűrű, zúzmarás köd.

Vasárnap estétől azonban az Északi-középhegység térségében és a nyugati, délnyugati megyékben többfelé kell ködképződésre számítani.

Hétfőn a legtöbb helyen lassan javulnak majd a látási viszonyok, de elsősorban a nyugati részeken helyenként egész nap megmaradhat a párásság, köd.

©

Ónos ködszitálás helyenként nem zárható ki. Hétfő estétől ismét többfelé lesz köd.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
MTI Itthon

Eső, szitálás, köd és hó is lesz az év utolsó napjaiban

Karácsonykor többfelé tartós ködre lehet számítani, az év utolsó hetében napsütés, de eső, havazás is várható, továbbra is marad az enyhe idő, többfelé 10 Celsius-fok körüli maximumokkal – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.