szerző:
hvg.hu

A 44 éves férfi saját magával is végezni akart a disznóöléskor használatos eszközzel, de életben marad, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Egyelőre nem tudni, szemtanúi voltak-e a házaspár gyerekei annak, amikor agyonlőtte feleségét egy férfi szerdán a Csongrád megyei Székkutason egy disznóvágáskor használatos kábítószerszámmal, majd öngyilkos akart lenni – írja a Délmagyarország.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a székkutasi házaspár 11 óra körül összeszólalkozott, és a 44 éves férfi a vita hevében végzett a feleségével. A negyvenes évei elején járó asszony azonnal életét vesztette. A férfit mentőhelikopter szállította kórházba életveszélyes sérülésekkel.

Azt nem tudni, kik értesítették a mentőket és a rendőröket.

A szomszédok azt mondták: a férfi és felesége rendezett körülmények között élt. A családfő pékként dolgozott, az asszony a rehabilitációs gyógynövény-válogatóban volt középvezető. Két gyermeket neveltek, a lap úgy tudja, mindketten felső tagozatosok, és valószínűleg az édesanyjuk szülei veszik őket magukhoz.

Pár hónappal ezelőtt a férfi stroke-ot kapott, megműtötték, munkaképtelen lett, de később talpra állt, biciklizni is látták a falu lakói. A 44 éves férfit a rendőrség emberöléssel gyanúsítja.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.