szerző:
hvg.hu

A rendőrök nagy erőkkel keresik a lövöldözőt.

Egy lövés dördült el Csepelen vasárnap reggel, ezért a rendőrség megszállta az Akácfa utcai erdő környékét - írja a Csepel Info. A lap szerint akkor ért lövés egy parkoló kocsit, amikor a tulajdonosa reggel az autóhoz ment. Az autó érintett alkatrészén horpadás látható, ahogyan a helyszínelésen készült fotón látható.

A BRFK a lappal azt közölte, hogy reggel 7 óra 44 perckor kaptak bejelentést arról, hogy a Cirmos sétányon rálőttek egy kocsira. Személyi sérülés nem történt, a hatóság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A lövésnyom középen látható az autó alkatrészén. A fotó a helyszíneléskor készült
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!