szerző:
hvg.hu

Csúnyán összeroncsolódott mindkét kocsi eleje.

Két autó ütközött ma dél után nem sokkal a XII. kerületben, a Konkoly-Thege Miklós út 10. szám előtt, a balesetben két felnőtt és egy gyerek megsérült - közölte a rendőrség. A mentők ezzel szemben három súlyosan sérült felnőttről, és egy könnyebben megsérült gyerekről beszélnek. A sérületeket kórházba vitték. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok.

A Blikk úgy tudja, a piros Nissan tért át a szemközti sávba, amikor belerohant a terepjáróba, amelyben egy háromtagú család utazott: az apa, az anya és egy hatéves kisgyerek. (A lap még a mentők közlése előtt írt a három tagú családról.) A Nissan sofőrje az ütközés miatt kiesett a kocsiból, és a lap szerint futva elmenekült a helyszínről. Őt még keresik a rendőrök. A BRFK szóvivője megerősítette, az egyik autó sofőrje elhagyta a helyszínt, őt a rendőrök keresik, ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt büntetőeljárást indul.

A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!