szerző:
hvg.hu

Töredezett portré a nem hivatalos tanácsadóról.

"Ne beszélj úgy, mint egy miniszterelnök, mert nem vagy már miniszterelnök, ne beszélj úgy, mint egy pártelnök, mert nem vagy pártelnök. Beszélj úgy, mint egy felcsúti srác!" - állítólag ez volt az a mondat, amivel Habony Árpád bevágódott Orbán Viktornál, idézi fel a 24.hu, amely egy gyors portrét közöl Habony Árpádról az 50. születésnapja apropóján. Állítólag Deutsch Tamás mutatta őt be a miniszterelnöknek. Portréja töredezett, maga nem nyilatkozik, nyilvános életrajzot sem nagyon találni róla. Annyit tudni, hogy Pestszentlőrincen nőtt fel, nagyapja a Horthy-éra magas rangú tisztje volt, ezért szülei osztályyellenségnek számítottak a rendszerváltás előtt.

Habony mostanra nemcsak az egyik legbefolyásosabb ember, de médiaguru is lett. Bár ezt a cikkben nem említik, de vastagon összefüggésbe hozták a letelepedési-kötvénybiznisszel is.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!