szerző:
hvg.hu

A felhőké lesz a főszerep.

Az újév első napján egész nap erősen felhős vagy borult idő várható, a Dunától keletre ködfoltokra is számítani kell.

Nyugat felől egyre többfelé várható eső, az északkeleti megyékben legkisebb a csapadék esélye. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5 fok között alakul.

Kedden, az év első munkanapján is erősen felhős vagy borult lesz az ég, délutántól a Dunántúlon szakadozik fel a felhőzet. Kezdetben többfelé, délután főként a Dunától keletre, este már csak a Tiszántúlon várható ismétlődő eső.

Az északnyugati szél többfelé élénk, a Dunántúlon időnként erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között valószínű.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!