szerző:
hvg.hu

A nő és a férfi együtt indultak sétálni, egy üveg bort is vettek.

Tavaly októberben egy járókelő egy holttestet talált a főváros X. kerületében, a Népliget bokros részén. Mint kiderült, a nőt megölték, az áldozat egy három gyereket nevelő 40 éves nő volt. A feltételezett gyilkost, S. Krisztiánt decemberben fogták el a rendőrök, a Blikk pedig most azt írja, újabb részletek derültek ki a gyilkosságról.

A lap szerint egy buszmegállóban ismerkedett meg a 40 éves, háromgyerekes családanya a 29 éves férfival, aki ugyanis megszólította a nőt, aki nem utasította el a közeledést, majd sétálni indultak, hogy nyugodtan tudjanak beszélgetni. Egy ideig sétáltak, majd elhatározták, hogy vesznek egy üveg bort, amit közösen el is fogyasztottak.

Az iszogatás után valahogy a Népligetben kötöttek ki, ahol a férfi egy vitát követően többször is fejbe verte egy éles tárggyal a nőt, aki a helyszínen életét veszítette.

Az akkor éppen egy átmeneti szállón élő nő félig lemeztelenített holttestére másnap talált rá egy járókelő, a liget egyik bokros részén.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!