szerző:
hvg.hu

Estére vonulhatnak csak el az esőfelhők.

Kedden erősen felhős vagy borult lesz az ég, délután északnyugat felől kezdhet felszakadozni a felhőzet. A köd mindenhol feloszlik, de a Dunától keletre párás maradhat a levegő.

Délelőtt a Kisalföldet, Alpokalját kivéve többfelé, estére már csak a Tiszántúlon várható ismétlődő eső. A legnagyobb mennyiség, 10-15 mm délkeleten, délen várható.

Az északnyugati szél többfelé élénk, a Dunántúlon erős lesz.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között valószínű. Késő este 1, 6 fokig hűlhet le a levegő.

Hideg fronthatás várható, emiatt az arra érzékenyek körében többeknél fejfájás, migrén jelentkezhet. A görcsös és ízületi panaszok erősödése várható, valamint vérnyomás-ingadozás is előfordulhat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!