szerző:
hvg.hu

Az Állami Számvevőszék kommunikációs igazgatóját kérdezte volna Juhász Péter az ÁSZ épülete előtt tartott sajtótájékoztatóját követően, ám Horváth Bálint látszólagos erőlködés nélkül, önmagát ismételve igyekezett leszerelni az Együtt elnökét. A pár perces közjátékról videó is készült, minden másodperce kincs.

Találkoztam az ÁSZ papagájával, a papagájok ászával - írta Facebook-oldalán Juhász Péter azt követően, hogy az Állami Számvevőszék előtt tartott szerdai sajtótájékoztatója után szemtől szemben kérdezte a szervezet munkatársát.

Vagyis kérdezte volna, ha Horváth Bálint érdemben válaszolt volna Juhász arra vonatkozó kérdéseire, hogyan lehetséges, hogy azért akarják megbüntetni az Együttet, mert állításuk szerint támogatásként könyvelték el egy párttaguk befizetését. Juhász hangsúlyozta: arról semmilyen információja nem lehet az ÁSZ-nak, hogy ki párttag és ki nem az, ez ugyanis különösen védett személyes adat, aminek jogtalan kezelése bűncselekmény.

Ha nem tudnak róla, hogyan alapozhatnak erre az információra jogszerűen, a törvényeknek megfelelően büntetést? - tette fel a kérdést az Együtt elnöke.

Horváth erre úgy felelt, hogy

az Állami Számvevőszék a törvények betartásával végzi a munkáját."

Egy másik kérdésre úgy, hogy

az Állami Számvevőszék a törvények betartásával végzi a munkáját."

Egy megint másikra pedig azt, hogy

az Állami Számvevőszék a törvények betartásával végzi a munkáját."

A videóban elhangzó párbeszédeknél már csak a búcsú finomabb.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!