szerző:
hvg.hu/MTI

A rezsibiztost nem annyira érdekli, ki indul ellene Csepelen.

Egymásra indulhat két baloldali jelölt Csepelen, ahol négy éve legyőzte Németh Szilárdot Szabó Szabolcs együttes képviselő: míg Szabó együttes színekben indulna, addig az MSZP Bangóné Borbély Ildikót küldené a rezsibiztos ellen.

Az üzengetés baloldalon belül emiatt már zajlik, most beszállt Németh Szilárd is, aki egy sajtótájékoztatón azt mondta,

"nekem teljesen mindegy, jöhet bármelyik, nem érdekelnek, felőlem Gobbi Hilda is elindulhat".

Persze, a színésznő már közel harminc éve elhunyt, így ha akarna sem tudna Csepelen elindulni.

Németh Szilárdot a hódmezővásárhelyi független polgármesterjelölt utcájába frissen felszerelt térfigyelő kameráról is kérdezték, úgyhogy arról is megmondta a magáét: 

"kevesebb kémfilmet kell nézni, és akkor kevesebb ilyen butaságot lehet mondani".

A dolog előzénye, hogy Márki-Zay Péter független polgármester-jelölt nemrég a Facebook-oldalán gyanakvással közölte, hogy éppen azután szereltek fel térfigyelő kamerát az általa csendes és nyugodt utcának tartott lakóhelyén, hogy bejelentette, indul az időközi választáson. Így szerinte megfigyelhetik, hogy kik érkeznek hozzá látogatóba. Ezután az is kiderült, hogy a kamera felszerelése nem is volt tervbe véve.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!