szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A gyanú szerint a 34 éves nő a napokban szülte meg a gyermeket, majd megölte.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását annak a 34 éves pásztói nőnek, aki a gyanú szerint a napokban megölte az újszülöttjét – közölte szerda hajnalban a rendőrség.

Hétfő este fél kilenckor jelentették be a rendőrségen, hogy a Nógrád megyei városban egy csecsemő testrészét találták meg. A rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a gyilkossággal gyanúsítható nőt – tették hozzá.


A szerdai Bors sokkoló részleteket közöl a gyilkosságról. A lap szerint a csecsemő fejét egy kutya találta meg, és bevitte a gazdája házába. A férfi azt nyilatkozta, hogy először nem látta, miről van szó, ezért felvette. Amikor rájött, hogy mit tart a kezében, sokkot kapott, rosszul lett, terhes feleségét is megviselte a látvány.

A Bors úgy tudja: egy háromgyermekes nő ölte meg a negyedik babáját, a terhességét eltitkolta a családja elől.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.