szerző:
hvg.hu

Keményen indul az év Vajna Tímea számára. Először nem volt pénze arra, hogy új ruhát vegyen a Golden Globe-gálára, most pedig a Maldív-szigeteken érzi magát „belefáradtnak” az élet harcaiba.

„Sajnos, az utóbbi időkben nem sokat mosolyogtam. Belefáradtam, hogy az élet állandó harc és sokszor azt érzem, hogy több negatív dolog van, mint pozitív” – hozta nyilvánosságra aktuális lelkiállapotát Vajna Tímea közösségi oldalán. Mindez azzal az angol felvezetéssel, hogy éppen „back in my element”, vagyis éppen visszatér a közegébe a Maldív-szigeteken.

Szerencsére jó tanácsot is ad, mielőtt fánkba folytanánk kétségbeesésünket: „mindenkit arra biztatok (ahogy magamat is), hogy csak a jóra kell koncentrálni és az univerzum segíteni fog”. Ez már szinte előrevetít egy ezotéria rovatot az Echo Tv-n.

A konklúziója viszont az, hogy azért ne hagyatkozzunk kizárólagosan az univerzumra. „Tenni is kell érte és csak saját magunkra számíthatunk” – írja Andy Vajna felesége.

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!