szerző:
hvg.hu

Több mint valószínű, hogy a hétvégén beköszönt az évszaknak megfelelő időjárás.

Az Időkép számításai szerint leginkább az ország középső részén élők számíthatnak kisebb havazásra, ott, a jelenlegi számítások szerint 60-70 százalék között ugrál a mutató.

A főváros környékén inkább 60, ezzel szemben Kecskemét vonalában már 70-80 százalékra tehető, hogy fehér háztetőkre ébrednek majd vasárnap.

©

A hólepel valószínűségét firtató térkép szerint a déli tájakon élők sem biztos, hogy megússzák "tél tábornok" érkezését: 5-15-20-25 százalékos valószínűséggel lehet számolni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!