szerző:
hvg.hu

Két ismertelen férfi látható a csütörtökön közzétett képeken, mindketten kapucnis kabátot viseltek.

©

Több autót is megrongáltak szerdán 5 óra körül a főváros nyolcadik kerületében, egy Bródy Sándor utcai parkolóban megrongáltak

A rendőrség oldalán fotókat tettek közzé csütörtökön ismeretlen férfiakról, valószínűleg ők rongálták meg a kocsikat. A képeken két férfi látható, kapucnis kabátot viseltek.

A rendőrség közleményéből nem derül ki, hány embert keresnek, csak ismeretlen férfiakat emlegetnek a szövegben. Személyleírás sincs rongálókról, meg a fotók minősége sem túl jó.

Aki mégis felismeri őket, kérik, hívja az ingyenes Telefontanút a 06-80-555-111-en, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívókat.

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!