szerző:
hvg.hu

Az Év edzőjének választott Shane Tusup könnyek között, magyarul mondta el beszédét, melyben bocsánatot kért viselkedéséért.

"Bocsánatot kérek azoktól, akik kiálltak mellettem, amikor egy vasárnapi ebéden arról vitatkozott a család, hogy Shane egy amerikai bunkó vagy sem" – mondta beszédében Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzője, akit a gálán az év edzőjének választottak. Azoktól is bocsánatot kért, akiket megbántott a viselkedésével. Elfáradt, kimerült, ezért sokat hibázott – mondta. Megköszönte Katinkának, hogy akkor is bízott benne, mikor más nem.

Az M4 csatorna ezt a beszédet – a gála több részletével együtt – külön is feltette a Facebook-oldalára.

A gálán Hosszú Katinka lett az Év sportolója, ő is köszönetet mondott Tusupnak. A házasságuk nehéz időszakon megy át, a gálára külön érkeztek, a tudósítások ki is emelték, hogy Hosszú rezzenéstelen arccal tapsolta meg a bejelentést, hogy férje díjat kap, beszéde közben viszont olykor elmosolyodott.

A gála utána Hosszú azt mondta, kapcsolatuk kicsit elfáradt, de dolgoznak a megoldáson.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!