szerző:
hvg.hu

Beszóltak neki. Ugyanis az Együtt elnöke azt mondta korábban, a szocialisták nem hajlandóak elősegíteni azt a helyzetet, hogy mindenhol a legesélyesebb egyetlen ellenzéki jelölt álljon szemben a Fidesszel kihívóként.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

Megy az adok-kapok az ellenzéki térfélen. Molnár Gyula MSZP-elnök, miután tárgyalt Juhász Péterrel, megmondta nekik, nem hajlandóak koordináltan indulni az Együttel. Molnár Gyula a pénzzel indokolt, a koordináció befolyásolná az MSZP kampánytámogatásra kapott összegét, ezért nem hajlandó sehol engedni.

„Tehát Szabó Szabolcsra, aki egyszer már megverte Németh Szilárdot azért indít rá jelöltet az MSZP, hogy több pénze legyen. Kovács Alex, akinek egyetlen politikai teljesítménye az volt a belvárosban, hogy ő is kapott kedvezményesen lakást, azért indul velem szemben, aki feltártam ezeket a panamákat, hogy az MSZP-nek több pénze legyen” – mondta Juhász.

Ezt követően Bangóné Borbély Ildikó, aki MSZP-s és elindulni tervez Csepelen, bement az ATV-be és beleszállt Juhász Péterbe. „Ha én tudom leváltani Németh Szilárdot, el fogok indulni.”

Bangóné szerint Juhász úgy viselkedik, mint egy rossz óvodás, aki mindenkibe belerúg, meghúzza a kislányok haját, lerombolja a kockavárakat.

Igazi vásott rossz gyerek. Majd amikor a közösség összeáll és kiközösíti, akkor még ő van megsértődve, és megy az óvónéniknek hazugságokkal teletömni a fejét. A Juhász Péter most ezt csinálja.

Hozzátette, szeretné, ha Juhász befejezné, amit csinál, és a választásokra koncentrálna. „Egy hároméves gyerektől ez sokszor még jópofa is, egy felnőtt embertől már nem.”