szerző:
hvg.hu

A nő azt állította a rendőrségen, hogy ő csak magára hagyta az újszülöttet, de nem darabolta fel.

Mint azt megírtuk, előzetes letartóztatásba került az a pásztói nő, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a gyermekét. A meggyilkolt gyermek fejét kedden egy kutya találta meg, de az előzetes igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a csecsemő élve született. A fej és a nyak több részén sérüléseket, valamint elmozdulásos koponyacsonttörést is észleltek a vizsgálat során.

A nő a rendőrség közlése szerint elismerte tettét, a Blikk azonban azt írja, a nő az előzetesről döntő bíróságon már nem akart beszélni.

A lap szerint a rendőrségen tett vallomásában a nő viszont azt mondta, nem is tudta, hogy terhes, egy barátnőjénél tartott szilveszteri buliban viszont rosszul lett. Ekkor kiment a kertbe, és ott szülte meg a babát.

A Blikk értesülései szerint a nő azt elismerte, hogy az újszülöttet Pásztó külterületére vitte és magára hagyta, ám azt tagadta, hogy feldarabolta volna a csecsemőt.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!