szerző:
hvg.hu

A lista első hatvan helyének felén női jelöltek vannak.

Az Együtt Országos Politikai Tanácsa elfogadta szombaton az elnökség által előterjesztett országos listát a 2018-as parlamenti választásokra.

A lista vezetője Juhász Péter, az Együtt elnöke. A lista első 60 helyének felén női politikus található.

Az Országos Politikai Tanács ülése után a párt küldöttgyűlése Szigetvári Viktort választotta az Együtt miniszterelnök-jelöltjének.

Az Együtt továbbra is nyitott az egyéni választókerületi együttműködésre, mert az egyéni jelölti szavazat egy népszavazás Orbán Viktorról, a listaszavazat pedig a jövőről szól – fogalmaznak a párt szombati közleményében.

A Fidesz hatalmának megtörése lehetséges 2018 tavaszán, és ebből felelős módon fogja kivenni a maga részét az Együtt – tették hozzá.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!