szerző:
hvg.hu

Egy kézilabdázó lehet az egyik szegedi választókerület jelöltje a parlamenti választásokon, pedig egy kenussal már befürödtek.

Bartók Csaba, az aktív sporttól visszavonult, jelenleg edzősködő kézilabdázó lehet a Fidesz egyik jelöltje Szegeden – tudta meg a delmagyar.hu. Hivatalosan kedden jelenti be a Fidesz-KDNP a városban, hogy kiket indítanak az áprilisi választáson az eddig ismert jelöltekkel szemben.

A szocialisták Joób Mártont, háromszoros világbajnok, olimpikon kenust állítják a rajthoz Szeged 2-es választókerületében, míg az 1-esben Szabó Sándort, aki 2014-ben Bohács Zsoltot, a Fidesz akkori jelöltjét, a Joóbhoz hasonlóan szintén többszörös világbajnok kenust verte meg alaposan. Bohács a helyhatósági választásokon sem rúgott labdába.

A lap úgy tudja, hogy a 2-es körzetben ismét B. Nagy László indul.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!