szerző:
hvg.hu

Meghalt egy 30 éves magyar férfi az ír tengerparton, miután elsodorták a hullámok.

Halálos balesetet szenvedett egy magyar férfi Írországban – írta a Blikk. A lap úgy tudja: a 30 éves férfi, aki nemrég költözött ki Írországba, egy hétvégi kirándulásra ment el a tengerparthoz, ahol a figyelmeztetések és a nagy szél ellenére lemászott egy szikla aljához, hogy a tengerszintről fényképezhesse. Egy hullám azonban besodorta az óceánba.

A mentők ugyan nagyon gyorsan a helyszínre értek, és még ki is tudták menteni a vízből, a férfi nem sokkal a kórházba szállítás után meghalt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!