szerző:
hvg.hu

Gulyás Márton ellen szabálysértési eljárást kezdeményez a rendőrség, miután festékkel tiltakozott az Állami Számvevőszék politikailag motivált tevékenysége ellen.

A Fidesz kinyilvánította, hogy a jogállam maradékát is felszámolja, és az intézmények által számára juttatott hatalmat az ellenfelei kicsinálására akarja használni – ezzel magyarázta Gulyás Márton a budapesti Apáczai Csere János utcában a hvg.hu riporterének, hogy miért fröcskölték le a Fideszre utaló narancsszínű festékkel az Állami Számvevőszék épületét.

A számvevőszék az utóbbi hetekben nekiállt végigbüntetni a pártokat, közülük is csak az ellenzékieket, és időnként mondvacsináltnak tűnő okokból.

Gulyás azt mondta, szabálysértési eljárást kezdeményez ellene a rendőrség.

A Közös Ország Mozgalom aktivistái véletlenül egy éttermet is befestettek, annak falát maguk kezdték el letakarítani.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!