szerző:
hvg.hu

Szerinte ez a modern politikai kultúra része. De ők elszántak, egyelőre nem a lemondó-, hanem a másik beszédén gondolkodik.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Lemondása kapcsán azt mondta az Echo TV Mérleg című műsorában, hogy „ha nem lesz siker, le fogom vonni a személyi konzekvenciákat”. Azt, hogy az MSZP–Párbeszéd-szövetségnek a bejutáshoz nem 5, hanem 10 százalékot kell szereznie, nem látja kockázatosnak, sőt, a 20 százalék meghaladását sem látja lehetetlennek.

Ők Karácsony Gergellyel nagyon elszántak, azt látják, hogy az emberek jól fogadják őket. Arról is beszélt, továbbra is nyitottak az LMP-vel való tárgyalásra, de az Együttel nem lesz együttműködés.

Már Vona Gábor is tett ilyen kijelentést, ha a Jobbik nem nyer, akkor ő mond le.

Aki a teljes beszélgetést meg szeretné nézni, kattintson ide.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!