szerző:
hvg.hu

Rétvári Bence államtitkár Mezőtúron előadta magát, gondolván, szavai majd elsüllyednek az idő tengerében. Csakhogy a Mezőtúri helyi tévé feltette a felvételt az internetre.

HVG KAMUMÉTER

Rétvári Bence Emmi-államtitkár 2017 októberében még arról beszélt Mezőtúron, nem lehet egy migránst sem befogadni, mert akkor megindul az ár. "Nincs olyan, hogy befogadunk pár ezer menekültet, mert utána már kikerül a kezünkből a jogosítvány, mint amikor a férfi a bukszát átengedi az asszonynak." Idén derült ki, 1300 menekültnek adott a magyar állam oltalmat 2017-ben. Ön szerint igaza volt az államtitkárnak, innen már nincs megállás?

Ön szerint mi ennek az állításnak az igazságtartalma?

T o t á l K a m u
P o n t í g y !

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!