szerző:
hvg.hu

Egy egész nyomozócsoportot állítottak az ügyre.

A Lokál információi szerint összesen több mint 1000 kilométert autózott Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa, ezért a rendőrség drónokkal is kutat az RTL képernyőjén ismertté vált nő holtteste után.

A rendőrségen egy külön erre a célra felállított nyomozócsoport foglalkozik az üggyel, és több szakértőt is bevontak, ami ritka, ilyen csak kiemelt, indokolt esetekben fordul elő. Ez az adatgyűjtéssel kapcsolatos bűnügyi költségekre is hatással van – írja a lap.

Úgy tudni, hogy a rendőrök a feltételezett elkövető mobiltelefonjának cellainformációi alapján öt megyében kutatnak a holttest után.

A Bors közben arról írt, hogy a nyomozás január 28-án zárul le, de a vizsgálatot biztosan meghosszabbítják, a keresés így akár két évig is folytatódhat – ahogy a gyanúsított előzetes letartóztatása is eltarthat a gyanúsítás napjától számolt 48 hónapig.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!