szerző:
Németh Róbert

Oscar 2018
Ismét izgulhatunk magyar jelöltért a filmes világ legnagyobb eseményén, az Oscar-díjak átadóján. Enyedi Ildikó Testről és lélekről című alkotása ott van az öt jelölt között a legjobb idegen nyelvű film kategóriában. Cikksorozatunkban olvashatnak a filmről, az esélyekről, a reakciókról, további jelöltekről ebben, illetve az összes kategóriában. Kövessék a hvg.hu-val a 2018-as Oscar-kampányt, és persze szurkoljanak Enyedi Ildikónak és csapatának.
Friss cikkek a témában

Deutsch Tamás egy éve azt mondta, Enyedi Ildikó ne kritizálja azt, ami ebben az országban történik, örüljön hogy 12 év után filmet rendezhet.

"kedves Ildikó, most a hazánkban az történik, hogy tizenkét év után végre filmet csinálhattál. Ne szégyelld és ne félj tőle."

Enyedi Ildikó ma délután, miután Oscar-jelölt lett a filmje, gondoljon bármit is arról, ami ebben az országban történik, megköszönte a támogatást, amit kapott, és, azt, hogy hagyták nyugodtan dolgozni.

Ahogy Deutsch Tamás mondaná: Ennyi!

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.