szerző:
hvg.hu

Bajkai István akcióját vitték tovább.

Saját matricáival, saját akció keretében osztott ingyen tejet a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a VII. kerületben – történetesen azt a tejet osztották tovább, amelyet Bajkai István, a Fidesz választókerületi elnöke osztott szét a kerület lakosai között.

Az Orbán-család ügyvédjeként is ismert politikus mellesleg pont a Garay térre szervezte az osztást, ahol az MKKP központja található. A párt passzivistái azonban helyi lakosként kapták az ajándékot, amelyet, mint Facebook-posztjukban írják „átragasztottunk kutyapártosra és továbbosztottunk, immáron kutyapártos tejként.

Nem is annyira bonyolult dolog a politika.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!