szerző:
hvg.hu

Szarvas Koppány Bendegúz korábban a DK-ban politizált, majd hátat fordított Gyurcsány Ferencnek és a Momentumnál kötött ki.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Szarvas egyéni választókerületet is kapott, méghozzá a Bács-Kiskun 2. számú körzetet, írja az Azonalli. A Kecskemét egy részét is magában foglaló körzetben még hétfő reggel is Csontos Gábor neve szerepelt, de az információt Soproni Tamás, a párt alelnöke is megerősítette a hírportálnak.

A fiatal politikus 2017 tavaszán lépett ki a DK-ból, ahol a párt ifjúsági szervezetét, az IDE-t is vezette, a Momentumba pedig tavaly ősszel lépett be.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!