szerző:
hvg.hu

Szarvas Koppány Bendegúz korábban a DK-ban politizált, majd hátat fordított Gyurcsány Ferencnek és a Momentumnál kötött ki.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

Szarvas egyéni választókerületet is kapott, méghozzá a Bács-Kiskun 2. számú körzetet, írja az Azonalli. A Kecskemét egy részét is magában foglaló körzetben még hétfő reggel is Csontos Gábor neve szerepelt, de az információt Soproni Tamás, a párt alelnöke is megerősítette a hírportálnak.

A fiatal politikus 2017 tavaszán lépett ki a DK-ból, ahol a párt ifjúsági szervezetét, az IDE-t is vezette, a Momentumba pedig tavaly ősszel lépett be.

Fizessen elő lapunkra! Most kedvezményesen juthat hozzá csomagunkhoz, amelyben a negyedéves előfizetés mellé megkapja Kornai János Látlelet című könyvét.