szerző:
hvg.hu

Lázár János kissé más tónusban beszélt a kormány által mindig megvédett közfoglalkoztatottakról, Ön szerint az igazat mondta?

A Kormányinfókon Lázár János miniszter általában arról beszél, a közfoglalkoztatás siker, az emberek megindulnak onnan a versenyszférába, ezért sem növelik a közmunkás bért. Ám a hódmezővásárhelyi helyi kampányban most kicsit máshogy fogalmazott, és ezért fel is jelentik. A Parlamentben Orbán folyamatosan azzal ostorozza az ellenzéket, hogy nem tiszteli eléggé a közmunkát, a közmunkásokat - erre most jobbkeze ad nekik egy gyomrost.

Ön hogy látja, igazat mondott a miniszter Hódmezővásárhelyen?

HVG KAMUMÉTER

Lázár János: "Akinek reggel 6-kor el kell mennie melózni, és mondjuk Hegedűs Laci dolgoztatja itt, a hódmezővásárhelyi városházán, annak délután háromkor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni. Beszéljünk világosan és egyértelműen."

Ön szerint mi ennek az állításnak az igazságtartalma?

T o t á l K a m u
P o n t í g y !

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!