szerző:
hvg.hu

Akár 14 fok is lehet.

Napközben a köd feloszlik, csökken a felhőzet, általában gyengén és közepesen felhős lesz az ég, több órára kisüt a nap, délnyugaton lehet több a felhő. Számottevő csapadék ekkor már nem valószínű.

Az erős északnyugati szél miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetést is kiadott. Mint írták, a Dunántúli-középhegységben, a Dunakanyarban és az Északi-középhegységben több helyen viharossá fokozódik (65-80 km/h). Síkvidéken inkább csak a főváros tágabb környezetében és a Dunántúl északi peremén lehet időnként viharos a szél. Kedd délutántól jelentősen mérséklődik a légmozgás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között valószínű, a déli, délnyugati megyékben lehet a legmelegebb. Késő este -1, +7 fok várható.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!