szerző:
hvg.hu

Még egyszer: Orbán nem foglalkozik üzleti ügyekkel. Nem, nem, nem.

Orbán Viktor Sebastian Kurz osztrák kancellárnál járt, úgy volt, nem lesz sajtótájékoztató, majd cégül mégis kérdezhetett tőle pár sajtótermék. Köztük az Index is, amely arról kérdezte Orbánt, hogy mit szól ahhoz, hogy az OLAF vizsgálja a veje, Tiborcz István korábbi cégének, az Eliosnak a közbeszerzéseit. Orbán azt mondta: "Semmilyen üzleti üggyel nem foglalkozok, nem is fogok".

Orbán arra gondolt, hogy régebben foglalkozott, amikor nem ők nyerték a legtöbbet? Az lehet, hogy ő nem foglalkozik üzleti ügyekkel, de az egyik barátja nagykanállal eszi a cégeket és közbeszerzéseket, a fogorvosa többmilliárdos állami támogatást kap, a lelkésze pedig miniszter satöbbi.

Ön hogy látja, igazat mondott a miniszterelnök?

HVG KAMUMÉTER

Orbán Viktor: "Semmilyen üzleti üggyel nem foglalkozok, nem is fogok"

Ön szerint mi ennek az állításnak az igazságtartalma?

T o t á l K a m u
P o n t í g y !

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!