szerző:
hvg.hu

A DK felháborodik a kormány alantas ösztönökre építő kampányán, majd szépen lemásolja azt, ráadásul politikai felelőssége is van a kérdésben.

Gyomrozza a kormányt a DK az idegenellenes, félelemkeltő kampány miatt, ugyanakkor élen jár az irigységre alapozó hangulatkeltésben. A DK ugyanis az ukránoknak nyújtott magyar nyugdíjak ügyét vette elő – ugyanolyan parciális és erőltett ügy, mint a kormány terroristázása. "Az Orbán-kormány egy régi egyezményt kihasználva ukránok és oroszok ezreinek fizet nyugdíjat a magyarok pénzéből. A Demokratikus Koalíció azért gyűjti az aláírásokat, hogy ne a magyarok fizessék az ukránok nyugdíját!"

Ráadásul a régi, 2004-es egyezményt Gyurcsány Ferenc is megszüntethette volna miniszterelnöksége idején, mégsem tette, de a politikai felelősséget nem nagyon veszi magára.

Ön szerint mennyire van igaza Vadai Ágnesnek?

HVG KAMUMÉTER

Vadai Ágnes: „A DK fölháborítónak tartja a közpénzek milliárdjaiért folyó hazug kampányt, ami gyűlölettel mérgezi az ország lakóinak lelkét. A hazugságlufi, melynek egyedüli célja a félelem és a rettegés elültetése volt, kipukkadt”.

Ön szerint mi ennek az állításnak az igazságtartalma?

T o t á l K a m u
P o n t í g y !

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!