szerző:
hvg.hu

A Független Diákparlament diákjainak politizálása, politikába rángatása a mögöttes erőktől elfogadhatatlan, de a politikusnak mindig kéznél lévő család belerángatása belefér.

A 108. Kormányinfón Lázár János elítélte, hogy a Független Diákparlament a választás előtt, a kampányban (bár hivatalosan még nem kezdődött meg a választás napja előtt 50 nappal elinduló kampány) hirdette meg 12+1 pontját, és kelt ki a kormány oktatáspolitikája ellen. Lázár kijelentette, ők nem visznek iskolába kampányt, „középiskolások belekavarása kampányba nem felelős dolog”.

Középiskolásokat nem felelős dolog a kampányba vinni, de saját gyereket bármikor: Lázár János egy virtigli családi fotót osztott meg saját oldalán két gyerekével.

HVG KAMUMÉTER

Lázár János: „Középiskolások belekavarása kampányba nem felelős dolog”

Ön szerint mi ennek az állításnak az igazságtartalma?

T o t á l K a m u
P o n t í g y !

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!