szerző:
hvg.hu

Szemmel láthatóan készültek Gyurcsány Ferenc érkezésére Újpalotán: a Demokratikus Koalíció elnöke a párt egyik képviselő-jelöltje, a helyi polgármester, Hajdu László kitelepülésére érkezett. Ahogy a tüntetők is, transzparensekkel, táblákkal, bábuval, amely szerint Gyurcsány Ferenc irányítja Hajdu László polgármestert és Lamperth Mónika kerületi jegyzőt.

©

A DK helyi fideszeseket vélt felfedezni a tüntetők között. Úgy tudjuk, az elmúlt időszakban régen fordult elő utoljára olyan, hogy tüntettek volna Gyurcsány Ferenc ellen. A XV. kerületben egyébként nem lesz könnyű helyzetben a baloldal: Hajdu László ellen függetlenként elindul Móricz Eszter, aki négy éve pár száz szavazattal maradt le a fideszes győztes mögött, viszont nemrég nem jogerősen kizárták az MSZP-ből, mert a több kérdésben is együtt mozgott a Fidesszel.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!