szerző:
hvg.hu

Az E.On telephelyén csütörtökön egy vita ért tragikus véget.

Ahogy korábban megírtuk, csütörtök reggel szóváltás alakult ki két férfi között egy győri üzem, mint később kiderült, az E.On telephelyén. Egy 43 és egy 54 éves férfi összeverekedett, a dulakodás közben az idősebb egy késsel nyolcszor mellkason szúrta a fiatalabbat, majd eddig tisztázatlan körülmények között kiesett az iroda ablakán, és életét vesztette.

A megszurkált férfin – akinek a tüdeje, a szíve és a mellkasi nagyerei is sérültek – azonnal életmentő műtétet hajtottak végre Győrben. A Kisalföld péntek reggel úgy értesült, hogy életét vesztette.

A Bors pénteki számában a azt írja, hogy a támadó a cég igazgatóját akarta bántalmazni, ám az irodája felé menet összefutott az igazgatóhelyettessel, aki megpróbálta útját állni. Így a dolgozó vele kezdett el dulakodni, kést rántott, és összeszurkálta a helyettest.

Az E.On korábban közleményben reagált a történtekre. Azt írták, sajnálatos tragédia történt győri telephelyükön, az ügy részletes hatósági kivizsgálásához minden segítséget megadnak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Itthon

Bors: Az E.ON-igazgatót akarták leszúrni Győrben

Szóváltás alakult ki az E.ON győri telephelyén két férfi között még csütörtökön. A dulakodás során előkerült egy kés, amivel a támadó többször is megszúrta a fiatalabb, szintén a társaságnál dolgozó férfit. A Bors most azt írja, a megtámadott személy a vállalat igazgatóhelyettese, de úgy tudni, eredetileg nem is őt, hanem a cégvezetőt akarta a bántani az 53 éves alkalmazott.