szerző:
hvg.hu

Mindenki készül már az áprilisi választásokra, a csepeli önkormányzat úgy, hogy a hetente megjelenő újság mellett a helyi tévé is újraindul.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

A XXI. kerületi Ittlakunk.hu írja, hogy tavaly október 26-án a képviselő-testület többsége megszavazta, hogy 2018-ban a Csepeli Hírmondóból a szokásos 24 helyett 32 lapszám jelenjen meg. Január közepétől az áprilisi választásokig így a kétheti lapból heti lett, erre bruttó 32 millió forint többletet szavazott meg a képviselők többsége.

A Hírmondóban nem jelenhetnek meg politikai hirdetések, hiszen a kiadó nem küldte meg a hirdetési árjegyzékét az Állami Számvevőszéknek. Borbély Lénárd fideszes polgármester a lap idei első számában azt mondta, „az önkormányzat képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Csepeli Hírmondó is hetente fog megjelenni, hogy elég információ jusson el az olvasókhoz a pártokról, jelöltekről és elképzeléseikről. Ennek megfelelően az országgyűlési választásokig megjelenő lapszámokban kiemelt szerepet fog kapni a csepeli és országos politika, a jelöltek és pártok bemutatása és elképzelése.”

Van új rovat is, amiben Németh Szilárd kedvenc receptjeit olvashatják a csepeliek. A kolbászos tepertőkrémet már meg is osztották az érdeklődőkkel.

©

A testület decemberben arról is döntött, hogy 2018-tól újjáélesztik az évek óta nem működő helyi tévét, bár az nem derült ki, ez mennyibe kerül majd.

Kiemelt kép: Németh Szilárd Facebook-oldala

Fizessen elő lapunkra! Most kedvezményesen juthat hozzá csomagunkhoz, amelyben a negyedéves előfizetés mellé megkapja Kornai János Látlelet című könyvét.