szerző:
hvg.hu

Mindenki készül már az áprilisi választásokra, a csepeli önkormányzat úgy, hogy a hetente megjelenő újság mellett a helyi tévé is újraindul.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A XXI. kerületi Ittlakunk.hu írja, hogy tavaly október 26-án a képviselő-testület többsége megszavazta, hogy 2018-ban a Csepeli Hírmondóból a szokásos 24 helyett 32 lapszám jelenjen meg. Január közepétől az áprilisi választásokig így a kétheti lapból heti lett, erre bruttó 32 millió forint többletet szavazott meg a képviselők többsége.

A Hírmondóban nem jelenhetnek meg politikai hirdetések, hiszen a kiadó nem küldte meg a hirdetési árjegyzékét az Állami Számvevőszéknek. Borbély Lénárd fideszes polgármester a lap idei első számában azt mondta, „az önkormányzat képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Csepeli Hírmondó is hetente fog megjelenni, hogy elég információ jusson el az olvasókhoz a pártokról, jelöltekről és elképzeléseikről. Ennek megfelelően az országgyűlési választásokig megjelenő lapszámokban kiemelt szerepet fog kapni a csepeli és országos politika, a jelöltek és pártok bemutatása és elképzelése.”

Van új rovat is, amiben Németh Szilárd kedvenc receptjeit olvashatják a csepeliek. A kolbászos tepertőkrémet már meg is osztották az érdeklődőkkel.

©

A testület decemberben arról is döntött, hogy 2018-tól újjáélesztik az évek óta nem működő helyi tévét, bár az nem derült ki, ez mennyibe kerül majd.

Kiemelt kép: Németh Szilárd Facebook-oldala

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!