szerző:
hvg.hu

Támadója előzetesbe került. Édesanyja megtörten nyilatkozott az RTL Híradónak.

Imádta csapatát, és mindig kiállt a barátaiért az a 17 éves focista, akit szombaton késeltek meg a Pest megyei Tápiószentmártonban. Bódi Lajos a barátaival szórakozott, amikor összeverekedett egy másik társaság tagjaival, ezután szúrta meg egy férfi.

A fiatal focista alig száz méterre volt az otthonától Tápiószentmártonban, amikor megtámadták. Nevelőapja szerint a barátaival szórakozott, amikor az utcán rájuk támadtak. Lajost valószínűleg egy 25 éves férfi késelte meg, akit ezután őrizetbe vettek. A fiút azonnal kórházba vitték, de másnap meghalt.

Édesanyja szerint a fiú kisgyerek kora óta focizott, vagány srác volt, de senkinek sem ártott, nagyon jó gyerek volt.

A nagykátai fociklubnál nyár óta focizott, középpályás volt. Edzője szerint mindig mosolygott és segített csapattársainak.

A gyilkossággal gyanúsított férfit kedden előzetes letartóztatásba helyezték. Azt nem tudni, miért késelte meg a fiatal focistát.

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!