szerző:
hvg.hu

Üzemanyagot lopott, azért bocsátották el azt a férfit, aki csütörtökön többször mellkason szúrta főnökét az E.ON győri telephelyén, majd meghalt, miután kizuhant egy ablakon.

A munkás már évek óta a cégnél dolgozott sofőrként, de a tragédia előtt nem sokkal elbocsátották. Egyik ismerőse a Borsnak azt mondta, a férfit nemrég lopáson kaphatták, a cég járműveiből csapolt le üzemanyagot, azért rúgták ki. Múlt csütörtökön, amikor rátámadt a főnökére, a papírjaiért ment be a céghez.

Ahogy korábban megírtuk, az 54 éves férfi nem az igazgatóhelyettest, hanem az igazgatót akarta bántalmazni, útban az irodája felé azonban összetalálkozott annak 43 éves helyettesével, S. Zsolttal. Szóváltás alakult ki köztük, majd dulakodni kezdtek, eközben a férfi egy késsel nyolcszor mellkason szúrta S.-t, majd kiesett az iroda ablakán, és szörnyethalt.

S.-en még aznap életmentő műtétet végeztek el, másnap azonban elhunyt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!