szerző:
hvg.hu

Üzemanyagot lopott, azért bocsátották el azt a férfit, aki csütörtökön többször mellkason szúrta főnökét az E.ON győri telephelyén, majd meghalt, miután kizuhant egy ablakon.

A munkás már évek óta a cégnél dolgozott sofőrként, de a tragédia előtt nem sokkal elbocsátották. Egyik ismerőse a Borsnak azt mondta, a férfit nemrég lopáson kaphatták, a cég járműveiből csapolt le üzemanyagot, azért rúgták ki. Múlt csütörtökön, amikor rátámadt a főnökére, a papírjaiért ment be a céghez.

Ahogy korábban megírtuk, az 54 éves férfi nem az igazgatóhelyettest, hanem az igazgatót akarta bántalmazni, útban az irodája felé azonban összetalálkozott annak 43 éves helyettesével, S. Zsolttal. Szóváltás alakult ki köztük, majd dulakodni kezdtek, eközben a férfi egy késsel nyolcszor mellkason szúrta S.-t, majd kiesett az iroda ablakán, és szörnyethalt.

S.-en még aznap életmentő műtétet végeztek el, másnap azonban elhunyt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!