szerző:
hvg.hu

A jövő héten kezdődő egyéni képviselői ajánlásgyűjtés előkészítésére telefonos kampányt indít az Együtt.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

Minden megyében és a fővárosban is berúgja a kampányt az Együtt. Ennek keretében Juhász Péter elnök és a párt egyéni parlamenti képviselőjelöltjei hívják majd fel telefonon az állampolgárokat, hogy az Együtt jelöltjének támogatására kérjék őket.

A párt közleményében jelezte: továbbra is nyitottak az egyéni választókerületi együttműködésre a demokratikus ellenzéki pártokkal.

"Minden ellenzéki pártnak az a felelőssége, hogy legyen együttműködés az egyéni választókerületek szintjén, miközben önálló pártlistákon lehetőséget biztosítanak a választóknak, hogy kifejezzék, melyik demokratikus alternatívát támogatják" – írták.

Kérdés, mire mennek majd ezzel Juhászék, a pártelnökről ugyanis a hétvégén az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Bors azt írta: bántalmazta volt élettársát, három nagyobb gyermekének anyját. Később az Origo és a TV2 Tények újabb részletekkel szolgált az ügyben. Ezzel kapcsolatban a hvg.hu által megkérdezett szakértő azt mondta, Juhász számára idő előtt véget ért a kampány.

Később megszólalt a pártelnök volt élettársa is. Közleményében azt írta: a jogvitát Juhásszal a nyilvánosság kizárásával kívánja lefolytatni, ezért nem érti, hogyan kerülhetett akaratán kívül nyilvánosságra az ügy iratanyaga.