szerző:
hvg.hu

A jövő héten kezdődő egyéni képviselői ajánlásgyűjtés előkészítésére telefonos kampányt indít az Együtt.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Minden megyében és a fővárosban is berúgja a kampányt az Együtt. Ennek keretében Juhász Péter elnök és a párt egyéni parlamenti képviselőjelöltjei hívják majd fel telefonon az állampolgárokat, hogy az Együtt jelöltjének támogatására kérjék őket.

A párt közleményében jelezte: továbbra is nyitottak az egyéni választókerületi együttműködésre a demokratikus ellenzéki pártokkal.

"Minden ellenzéki pártnak az a felelőssége, hogy legyen együttműködés az egyéni választókerületek szintjén, miközben önálló pártlistákon lehetőséget biztosítanak a választóknak, hogy kifejezzék, melyik demokratikus alternatívát támogatják" – írták.

Kérdés, mire mennek majd ezzel Juhászék, a pártelnökről ugyanis a hétvégén az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Bors azt írta: bántalmazta volt élettársát, három nagyobb gyermekének anyját. Később az Origo és a TV2 Tények újabb részletekkel szolgált az ügyben. Ezzel kapcsolatban a hvg.hu által megkérdezett szakértő azt mondta, Juhász számára idő előtt véget ért a kampány.

Később megszólalt a pártelnök volt élettársa is. Közleményében azt írta: a jogvitát Juhásszal a nyilvánosság kizárásával kívánja lefolytatni, ezért nem érti, hogyan kerülhetett akaratán kívül nyilvánosságra az ügy iratanyaga.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!