szerző:
hvg.hu

Az első egy perc után nehéz volt eldönteni, hogy táplálkozási tanácsokat óhajt-e adni a tárca nélküli miniszter, vagy másról is szó lesz a videóban, amit szerda este töltött fel a Facebook oldalára. Kósa Lajos ugyanis a Hold utcai piac egyik asztalánál üldögél, látszik, hogy elfoglalt, mert még a leves kavargatása közben is telefonál. Mikor leteszi, arról beszél, hogy kormányülés után szeretett volna valami jót enni, ezért friss, rántott kacsamájat rendelt.

"Egy meki árából megvan."

Azért kiderül, a Facebook oldal aktivizálásának van némi köze április 8-hoz, ugyanis rátér arra, kezdődik a kampány, így "néhány barátom unszolására úgy gondoltam, újraindítom az oldalt." Azt mondta, sok helyre megy az országban, az érdekességek legjavát megosztja majd itt. Kommentelni, vitatkozni lehet, de visszafogottságot kér.

"Ne csak vagdalkozás legyen, azt nem szeretem. Hetente igyekszek (sic) időt szakítani a válaszra."

Kósa Lajos Debrecenben indul egyéniben, Facebook oldalán a legutolsó bejegyzés 2015 júniusi. Nemrég volt egy "Facebook-hadgyakorlat" fideszes aktivistáknak, ebből Kósa oldala kimaradt.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!