szerző:
hvg.hu

A menekültellenes propaganda ellenére is egy szír orvost választottak az év emberének a Békés Megyei Hírlap olvasói.

Nem ritkán a szintén a Mediaworks-birodalomhoz tartozó Békés Megyei Hírlap hasábjain is emlékeztetik az olvasókat arra, ki a kormány és a Fidesz jelenlegi legnagyobb ellensége: Soros György és persze a bevándorlók.

Az újság mellett a lap internetes felületén is egyre több “Soros-terv” elleni fellépésről tájékozódhatnak a megyei hírek iránt érdeklődő olvasók, gyakran egész oldalt szentelve olyan megszólalók magvas gondolatainak, mint Simonka György. (A fideszes országgyűlési képviselőről a héten írta meg a Magyar Nemzet, milyen jó viszonyt ápol Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózóval. Aki nem mellesleg 250 millió forint uniós támogatást nyert el karácsony előtt.)

Mint a lap tudósításából kiderül, Simonka ezen gyűlések alkalmával aktívan migránsozik, sorosgyörgyözik. Ehhez képest a Mediaworks gondozta Békés Megyei Hírlapban egy Szíriából jött orvos nyerte az újság szokásos, év eleji szavazását, az év embere versenyt. Dr. Alzubi Ali sebész, klinikai onkológus főorvos, az orosházi kórházban dolgozik, a páciensek gyakorlatilag imádják, legalábbis ez jön le a visszajelzésekből.

Mi ez, ha nem a józan ész diadala?