szerző:
hvg.hu

Előre felvett telefonhívásokkal támogatják majd a települések fideszes polgármesterei a választókerület fideszes képviselőjelöltjét.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A 24.hu azt írja, hogy a Fidesz országos központja utasította az önkormányzati vezetőket, hogy készítsék el a támogató hangfelvételeket. A fővárosi központból a felvétel szövegéhez is küldtek egy előre elkészített szöveget. A települések vezetőinek Soros Györgyöt is bele kell keverniük abba, miközben a Fidesz képviselőjelöltjét ajánlják.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató február eleji sajtóközleményében közölte, „a korábbi bejelentésnek megfelelően ma megjelenik az utcákon a Fidesz plakátja, melyen Soros György és a kerítésbontó ellenzék látható. Ezzel egyidejűleg telefonos tájékoztató akciót is indítunk, melyben tájékoztatjuk a választópolgárokat Vona Gábor elhíresült Allah-os nyilatkozatáról.”

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!