szerző:
hvg.hu

Előre felvett telefonhívásokkal támogatják majd a települések fideszes polgármesterei a választókerület fideszes képviselőjelöltjét.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

A 24.hu azt írja, hogy a Fidesz országos központja utasította az önkormányzati vezetőket, hogy készítsék el a támogató hangfelvételeket. A fővárosi központból a felvétel szövegéhez is küldtek egy előre elkészített szöveget. A települések vezetőinek Soros Györgyöt is bele kell keverniük abba, miközben a Fidesz képviselőjelöltjét ajánlják.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató február eleji sajtóközleményében közölte, „a korábbi bejelentésnek megfelelően ma megjelenik az utcákon a Fidesz plakátja, melyen Soros György és a kerítésbontó ellenzék látható. Ezzel egyidejűleg telefonos tájékoztató akciót is indítunk, melyben tájékoztatjuk a választópolgárokat Vona Gábor elhíresült Allah-os nyilatkozatáról.”