szerző:
hvg.hu

Az ELIOS-féle minta máshol is felbukkant az OLAF-vizsgálat szerint, és ez a gyanú Homolya Róbertre is rávetült. Aki szerint 3,3 milliárd visszafizetése bagatell tétel.

Nem fontos, kukacoskodás – így söpörte le az OLAF által vizsgált ügyeire vonatkozó kérdéseket Homolya Róbert NFM-államtitkár. Kiderült aztán, hogy az OLAF 2010 óta folyó vizsgálatai, amelyek az akkor még az NFÜ élén álló Homolya tevékenységét érték, 3,3 milliárd forint visszafizetésével járhatnak. A mintázat ugyanaz volt, mint az ELIOS esetében: a pályázók és a döntéshozók köre átfedte egymást, Homolya maga is érdekelt volt tanácsadó cégekben.

Ön szerint is bagatell tétel 3,3 milliárd forint?

HVG KAMUMÉTER

Homolya Róbert: "Ezek bagatell tételek"

Ön szerint mi ennek az állításnak az igazságtartalma?

T o t á l K a m u
P o n t í g y !

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!