szerző:
hvg.hu

Egy nő megengedte két másiknak, hogy a házában vele együtt ügyfeleket fogadjanak. Egy férfi pedig a "védelemért" cserébe lenyúlta a pénzük felét.

Bordélyházat működtettek egy Nógrád megyei faluban, az ügyben kitartottság és prostitúció elősegítése miatt emeltek vádat egy férfi és egy nő ellen – közölte az ügyészség szerdán.

Egy 38 éves férfi 2017 áprilisában három nővel megegyezett arról, hogy árulni fogják a testüket, és mindezt meghirdették az interneten.

A nők a megkeresett pénzük felét odaadták a férfinak, aki ezért cserébe "védelmet" biztosított nekik, és többször is megjelent abban a házban, ahol a vendégeket fogadták.

Az épületbe egyébként a három nő közül az egyik, egy 48 éves engedte be a két másikat: az egyik szobát nekik adta, ott felváltva fogadták az ügyfeleket. A 48 éves nő a saját szobájában bonyolította az üzleteit.

Az ügyészség nem árulta el, pontosan melyik faluban működött a bordély. A férfire felfüggesztett börtönbüntetést, a nőre pénzbüntetés kiszabását kérték.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!