szerző:
hvg.hu

Egy nő megengedte két másiknak, hogy a házában vele együtt ügyfeleket fogadjanak. Egy férfi pedig a "védelemért" cserébe lenyúlta a pénzük felét.

Bordélyházat működtettek egy Nógrád megyei faluban, az ügyben kitartottság és prostitúció elősegítése miatt emeltek vádat egy férfi és egy nő ellen – közölte az ügyészség szerdán.

Egy 38 éves férfi 2017 áprilisában három nővel megegyezett arról, hogy árulni fogják a testüket, és mindezt meghirdették az interneten.

A nők a megkeresett pénzük felét odaadták a férfinak, aki ezért cserébe "védelmet" biztosított nekik, és többször is megjelent abban a házban, ahol a vendégeket fogadták.

Az épületbe egyébként a három nő közül az egyik, egy 48 éves engedte be a két másikat: az egyik szobát nekik adta, ott felváltva fogadták az ügyfeleket. A 48 éves nő a saját szobájában bonyolította az üzleteit.

Az ügyészség nem árulta el, pontosan melyik faluban működött a bordély. A férfire felfüggesztett börtönbüntetést, a nőre pénzbüntetés kiszabását kérték.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!