szerző:
hvg.hu

Ahogy ezt egy ideje már megszokhatták az utasok, bármekkora mennyiségű hó esik Budapesten, valamennyit biztosan borul a menetrend. A kérdés csak az, mekkora mértékben. Szerda reggel buszokkal, villamosokkal, sőt a szentendrei HÉV-vel is gond volt.

Volt bőven közlekedési infó a BKK Facebook-oldalán szerda reggel.

Jegesedés, illetve csúszásveszély miatt a 128-as és a 129-es buszok egy ideig módosított útvonalon jártak, de ha minden igaz, már újra az eredeti útvonalukon közlekednek.

A szentendrei HÉV helyett pótlóbusz jár a Szentlélek tér és Békásmegyer között áramellátási hiba miatt. Emiatt a Szentlélek téren a szokásosnál is nagyobb zsúfoltság volt tapasztalható még 9 óra előtt is.

Az 1-es villamos helyett járműhiba miatt közlekedett pótlóbusz a Népliget és a Puskás Ferenc Stadion között. A zuglói, majd angyalföldi szakaszon a hétköznap reggelenként megszokott zsúfoltság szerda reggel hatványozottan érezhető volt. Háromnegyed tíz körül állt helyre a forgalom a teljes vonalon.

A 3-as villamos helyett is pótlóbusz közlekedik a Gubacsi út/Határ út és Nagykőrösi út/Határ út között, az 52-es villamos helyett pedig a Határ út M és a Jókai Mór utca/Határ út között, itt is a BKK szerint járműhiba miatt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!