szerző:
hvg.hu

Mi áll a gyöngyösi szocialista önkasztrálás hátterében? Hogyan kerül a képbe Fodor Gábor mérhetetlen támogatottságú pártja? Ki lesz az újabb balos bénázás haszonélvezője? Ennek jár utána a HVG legfrissebb száma.

Az MSZP-ben általános fölzúdulást, a sajtóban egyöntetű értetlenkedést okozott, hogy miért kell a kevés, megbecsült MSZP-káder egyikét a politikai potyautasság élő szimbólumának elkönyvelt Fodor Gáborra cserélni Gyöngyösön. Szinte hihetetlen, de van rá magyarázat, ezt próbálta helyben és a pesti központokban kideríteni a HVG.

A botrány hatására Fodor ugyan nem indul, és a szocialisták listáján sem kap helyet, de így sem tanulság nélküli, ahogy egyáltalán képbe került. A háttérben egy rejtélyes üzletember, az előzetest is megjárt Mesterházy Ernő sziluettje rajzolódik ki. A cikkben nyilatkozik a polgármester, megszólalnak a szocialista kampány irányítói is. Ismételten bepillantást nyerhetünk abba, hogy miként intézi belső ügyeit a jelenleg még legnagyobb ellenzéki párt.

©

A városban viszont nem a baloldalon belüli helyezkedés a kérdés, ott a helyben induló Jobbik-elnök és a Fidesz párharca a lényeg. A felmérések ugyan a Fidesz előnyét mutatják, de ebből a terepen semmi nem érzékelhető. A településen a kormánypárt jelenlétét nemigen lehet észrevenni, ellenben az önkormányzati körzetek felét már így is birtokló Jobbikét igen. 

További részletek a HVG csütörtöki számában.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!