szerző:
hvg.hu

Két rakodómunkás fosztogatta még januárban az utasok poggyászait.

Fehérarany gyűrűt loptak el egy utas feladott poggyászából a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren január 8-án, öt nappal később pedig egy másik utas poggyászából egy karórát és egy parfümöt vettek ki.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozói megvizsgálták a két érintett járat „rakodási körülményeit”, így jutottak el a két reptéri munkáshoz.

©

A házkutatásokon megtalálták az ellopott értékeket, és további olyan tárgyakra bukkantak, amelyek lopottak lehetnek.

A két rakodómunkást előállították – közölte a rendőrség szerdán.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Vállalkozás

Reptéri lopások: soron kívüli ellenőrzést végez a minisztérium

A közlekedési hatósági hatáskörben eljáró Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az utasok poggyászainak kezelésére engedéllyel rendelkező, a légitársaságok által megbízott földi kiszolgáló szervezetek soron kívüli hatósági ellenőrzését rendelte el 2018. február 5-én.

hvg.hu Itthon

Elfogták a reptéri tolvajokat

A két rakodómunkás a Liszt Ferenc Repülőtéren lopott egy utas csomagjából. Babos Tímeát is kifosztották, az ő holmija is előkerült.